lørdag den 1. august 2015

Glæde - dag 41 - 60 km - 1206 km

Vi er i Flensborg Fjord...og her er næsten helt stille.

Vågnede 3:46 - lidt før vækkeuret og til det klareste månelys - 4:41 var alt pakket sammen - 5:27 var det hele båret ned på stranden hvor vi var gået i land, og så var det tid til morgenmad - og 6:15 var vi på vandet.
Det var så smukt at ro ud langs Ærøs majestætiske skrænter og klitter som rejser sig nogen steder helt lodret. Et godt stykke oppe ad kysten krydsede vi så over til Als - et smukt og stille og fredfuldt kryds og de store skibe holdt sig på afstand. Det er utroligt hvor stille der kan være når lyden fra land og brænding er væk - og det er godt for sjælen tror jeg. I frokostpausen opdagede jeg at min mobil er ved at gå ned - batteriet aflader af sig selv på få timer ....men det er jo også sidste blogindlæg inden vi er hjemme. Efter frokost gik det videre ind langs Als og Kegnæs. Der begyndte at være mere vind og lidt dønninger lidt skråt bagfra så ind imellem zig-zaggede vi lidt for at skåne kroppen - vi prøvede også at lege indianere og padle kun i den ene side for at komme lige frem :-) men ikke så længe.... I den situation er det vigtigste ikke at være hurtig men at skåne kroppen. Det er jo i det hele taget top vigtigt, og jeg har på hele turen brugt masser af stræk og behandlingsgreb fra min body-sds uddannelse som jeg tog for få år siden.
Krydset til fastlandet fra Kegnæs var der lidt mere gang i med bølger og mange sejlskibe. Vi brugte bøjerne - det er både sikrere og sjovere og så kan man tjekke hvor meget der skal korrigeres for vind og strøm.
.......og så nåede vi fjorden ....det er en usigelig stor og fin følelse!
Det åbne hav som i så høj grad har været vores følgesvende og ven forsvandt bag os og landet åbnede sine arme og favnede os.
I morgen er der kun fjord foran ... tror ca vi lander kl 14 plus/minus -
Vi glæder os - til turen ind gennem fjorden, landingen, turen gennem Danmark - og til at komme hjem!
Men lige nu glæder vi os over at være her - Flensborg Fjord er et meget fint sted at være! Måske er stedet her en smule privat.... ved det ikke - men der ligger en kajak så det må være gode mennesker :-)

2 kommentarer:

  1. Det ligner umiddelbart området ved kragesand... Jeg bøjer mig i bølgen, fuld af respekt over det du har gjort... Tak for turen og de finurlige fortællinger...

    SvarSlet
  2. Fladt vand resten af vejen... Fedt... Hod tur..

    SvarSlet