tirsdag den 7. juli 2015

At slippe - dag 16 - 34 km - 485 km

Der er helt stille i Frederikshavn Kajakklub i Rønnerne nord for Frederikshavn.
I morges blæste det stadig meget og vi skulle ikke på vandet med det samme. Lidt pakning inden jeg cyklede til luxushavregrødsmorgenmad hos Thorkild og Susanne igen - og frokost med en behandling mere af Rie nede i klubben indimellem. I eftermiddag var vi så på vandet lidt over tre og det var SÅ rart. Der var farvel komite med Rie, Hanne og Peter, og så fulgte Thorkild og hans romakker Henrik mig på vej de første fem km - dejligt og hyggeligt. Susanne var først med på havnen og vinke farvel og siden cyklede hun lidt sydpå og stod på stranden med endnu et vink - tak! Det var rart for øje og sjæl.
Det gik stødt sydpå med lidt fralandsvind og springende fisk - og nu er vi her. Thorkild ringede og lavede aftale med klubben her, som er stor og hyggelig og jo helt tæt på vandet. Efter sigende regner det i nat og det blir rart ikke at skulle pakke vådt telt i morgen.
Nu er der mad - så skal der soves - og i morgen drager vi videre - selvom det ligner lidt vest og sydvest vind ... I det hele taget ser vejret jo ikke super sommer agtigt ud og jeg har kæmpet lidt i dag med lysten til og ønsket om at have en god og lækker og rolig og stabil og sikker og pålidelig vejrudsigt som går langt frem ....men har prøvet at slippe det ...lige nu er vi lige her - og her er godt at være. Mere behøver jeg jo dybest set ikke vide nu ... Mille ligger på gulvet og skal sove ved siden af mig - det blir faktisk rigtig hyggeligt - hvor tit får man lov til det :-)

2 kommentarer:

 1. Det er skønt at følge dig, det giver mange minder fra min egen tur 😊 faktisk overnattede jeg også på gulvet i Frederikshavn kajakklub med kajakken ved siden af 😉
  Glæder mig til at følger dit videre forløb og hører om steder og de tanker der kommer når du er på langtur/eventyr
  De herligste kajak hilsner fra
  Birger (RHB erobre år 2010)

  SvarSlet
 2. Tak Birger. Hyggeligt at du også har ligget der med din kajak :-) måske kunne man gøre det derhjemme også ....hvis ikke min Jacob synes at det bliver liiige i overkanten :-)
  Tak for medleven - det er rigtig dejligt!

  SvarSlet