mandag den 27. juli 2015

Det skal nok gå - dag 35 - 31 km - 1130 km


Er landet i Bagenkop og bortset fra lidt fjern lyd af lidt nattebrænding er byen ret stille.
Vågnede i morges - ved siden af Jacob! Det har været så dejligt at ses og nyde og dele lidt tid og verden og oplevelser - og at blive holdt om. Vi var indkvarteret på det der har været den maritime efterskole og vores værelse hed "Agersø" - og jeg blev varm om hjertet. Sidste år efter vi havde krydset Storebælt var jeg i kirke på Agersø og oplevede en super fin præst, Rikke, som havde nogen tankevækkende ord om at skabe underskud og overskud hos andre! 
Formiddagen stod på nedpakning og jeg smuttede i Rudkøbing kirke hvor dagen handlede om det, at en gren i den ene ende sidder på et træ og modtager næring og i den anden ende giver frugt til glæde for fx mig, som elsker æbler. Når der både modtages og gives blir der jo så gennemstrømning ...
Jacob skulle have Hanne og Jesper, super gode folk han har arbejdet sammen med, med til København, og tog også mig med, først ud og kigge lidt på havet ved Spodsbjerg og så til Nan, som vi kender fra tidligere festivaler - jeg har fået lov at være i hendes "gæsteværelse" - en campingvogn i haven. Tak Nan - selvom det blev kort. 
Det var lidt hårdt at sige farvel til Jacob, men det var rart at kramme farvel og vide at der ikke går så længe før vi ses igen. Da de var kørt sank jeg lidt ned i et hul hvor der lå en lille dramaqueen og havde lidt medlidenhed med sig selv og syntes verden var lidt uoverskuelig. Prøvede at tjekke dmi's udsigter - de føltes lidt håbløse - og så mistede jeg netforbindelsen. Efter lidt tid ringede jeg til Niels og sagde at jeg følte mig lidt slået ud - han tjekkede fcoo og snakkede det igennem time for time - og sagde at jeg godt kunne nå Bagenkop sent i aften. Det ville være SÅ fedt. Det var ikke vindstille og sån, men det var ok. Tak Niels!!! for sparring og for at give mod og tro. Snakkede også med Catherina som var så cool og sagde "det er bare dit mønster at du kører lidt op når der ikke er en plan eller den der er forsvinder - nu har du fået en plan af Niels så bare følg den". Rart at få klare øjne udefra - og så sagt med så meget kærlighed! Ringede til Jens som både kunne og ville komme med det samme med Mille og køre mig til Spodsbjerg! Tak altså!!! Undervejs kom der hilsen fra Papasan hvor han havde gjort sig overvejelser om nøjagtig samme roplan - det måtte jo være en vinder så :-)
Vi var på vandet kl 17 og det var så fin en tur. Smukke kyster og fine himle. Nåede at se alle tre farver i vinkelfyret Kelsnor og kom forbi sydspidsen og gik nordpå og fik lov at ro mod den smukke himmel med en orangerød streg under skyerne mens det blev mørkere. Landede i Bagenkop kvart i elleve og mødte nogen søde mennesker der viste mig græsområdet ved toiletterne - her er fint og fredeligt! Og selvom det er sent skal der lige lidt mad indenbords. I morgen (eller senere i dag er det jo) kigger vi lidt på vejret og går efter at nå Ærø. 
Tak for en dag hvor jeg lærte, at det nok skal gå og at det er godt at vide at det bare er mit mønster at føle mig lidt fortabt når der ikke er styr på planerne.....men hvis det kan resulterer i så fin en dag som den her, så er der jo ikke så galt endda ... 

2 kommentarer:

 1. Kære Nenia - jeg læser om din rejse og vil bare ønske dig kræfter og mod til resten:-) Du er sej!
  Kram fra mig, Regine

  SvarSlet
  Svar
  1. Kæreste Regine. Tak - for medleven og gode ønsker - det varmer i hjertet. Sender varme ønsker og tanker til jer alle fire i Funder!

   Slet