tirsdag den 21. juli 2015

Tak - dag 30 - 0 km - 967 km

Vågnede tidligt og tjekkede vandet ...mon det havde været muligt ... men jeg blev på land. Lavede morgenmad ved bordene ved de to shelters hvor lejrlederne stadig sov. En af dreng dukkede op og holdt mig med selskab og fik en kop te fra min blandede Pukka-tebrevspose og vand fra trangia'en og efterhånden vågnede alle og pakkede sammen og spiste morgenmad. Det havde regnet og dryppede lidt stadig - men stemningen var superhyggelig. Hele flokken blev hentet i bus og jeg fik et lift til Bårse hvor jeg blev hentet af Sanne som bor med sin mand Carsten i Langebæk. Sanne er en gudsbenådet og beåndet oboist og vi har lavet meget fin musik sammen i bla Akademisk Orkester. Her landede jeg så til omelet med alt grønt fra en frodig have - Sannes passion - og friskpresset juice og bad og strøm og tøjtørring ....og jeg faldt til ro med, at hvis vinden var så stærk her på land, så var der fint jeg ikke lå på vandet - sidst jeg tjekkede var den oppe på 10-12 m/s i Faxe bugt sydfra .... Jeg tænker max en dag frem - lige her og lige nu er det godt at være til, og vi får snakket om hvordan kærligheden finder vej til og fra vores hjerte, - og det er så tydeligt at mærke på alle frekvenser at på det her sted - som oprindeligt var og stadig hedder Langebæk Asyl - her er der helle!
Jeg fik en lur - og sov rigtig dybt i en hel time! Til aften kom Carsten hjem og vi fik lækreste laks og nye kartofler og grønt fra haven og smoothie til dessert og jeg har fået nylavet humus med til frokosten i morgen! Sikke en fest! Er så fyldt af taknemmelighed over at min vej lige faldt forbi jer i dag! Sanne har kørt mig hjem til mit telt og min Mille - dejligt at se dem igen.
I morgen skal vi videre - og jeg har taget et valg om at tage nord om Falster og Lolland. Kan mærke at jeg ikke har lyst til at lægge mere rotid og km på så nu går det gennem det syd-østsjællandske øhav som jeg kender. Det er et smukt område!
Vil sove nu - med tak i hjertet!

6 kommentarer:

 1. Hej i to.
  Fantastiske beskrivelser. Sætter stor pris på at du tager dig tid til at skrive. Jeres tur er meget inspirerende og glæder mig til at skulle læse om en ny dag hver dag. En dag bliver det min tur til at stævne ud, lægge arm med vadehavet og forhåbentlig få Kronborg om styrbord. Indtil da må jeg bare nyde andres tur... Så tak..

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Claus
   Tak for hilsen - glad for at høre det.
   Drøm stort og frit - glæder mig til at læse den dag du stævner ud :-)

   Slet
 2. Kære Nenia
  Det var dejligt at give dig et "helle" i går - vi nød begge at du var her. Vi har hele dagen tænkt på hvor du mon var ude i Bøgestrømmen. Det har jo været skønt vejr, så vi håber du er kommet til Nordfalster, som det var planen. Tak for gode "snakke" - alt for kort og dog så dejligt. Vi har det godt ;-) og husk - ALT er som det skal være. Kærlig hilsen Carsten og Sanne fra Langebæk Asyl

  SvarSlet
  Svar
  1. Kæreste Sanne og Carsten. Tak for hilsen - dagen hos jer har levet i hjertet hele dagen - ikke mindst da vi passerede Kalvehave kirke ...fred og lys til jer begge!

   Slet
 3. Hej Mille! Fortæl din mor at jeg er faktisk på Bogø med kajak fra iaften, måske kan vi mødes imorgen. Tomas Kolbe 40590823

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Tomas.
   Tak for snakken - det var fedt. Og mega sjovt med din mors kusine!! Verden er lille. Fortsat god landing og bedste ønsker om en velsignet fødselsdag på søndag med alt det du trænger til og har lyst til.
   Vi ses gør vi - og hils lige din fine Empower fra Mille - hun husker den med glæde :- )))

   Slet